90 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Центар за наставу страних језика организује УПИС на курсеве следећих језика:

ЕНГЛЕСКИ, ЕНГЛЕСКИ ЗА ЈУНИОРЕ, НЕМАЧКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, ШПАНСКИ, РУСКИ, КОРЕЈСКИ, СРПСКИ ЗА СТРАНЦЕ

ПОПУСТ на пуну цену курса за средњошколце, незапослене и пензионере, поред постојећих повластица за студенте, досадашње ученике и чланове исте породице.

Новина су курсеви за тинејџере из више језика, а ту су и курсеви граматике енглеског језика за основце и средњошколце како би што боље савладали градиво, као и Кембриџ енглески за децу, узраста од седам до 14 година

Сви курсеви су припрема за полагање међународно признатих испита. У Центру се такође организују испити за стицање Коларчеве дипломе која може бити веома корисна приликом запошљавања у јавном сектору, али и као сертификат о стеченом нивоу знања језика.

Курсеви се организују у групама и индивидуално, можете изабрати похађање курса уживо или онлајн ?.

Илија Милосављевић Коларац (1800-1878), српски трговац, изузетно је добро разумео значај образовања и зато је тестаментом оставио сву своју имовину просвети и култури свог народа. Утицај на човеково образовање свакако има и познавање страних језика, јер оно доприноси додатном усавршавању, бољој комуникацији са пословним партнерима и пријатељима, разумевању других култура и навика – прилагођавању животу у иностранству и пуно тога још.

Занимљив је податак да се у Београду енглески језик учио на Коларцу пре него што је основана Катедра за енглески језик и књижевност при Београдском универзитету. Један од оснивача Катедре за енглески језик и књижевност била је госпођа Мери Стенсфилд Поповић која је прво предавала на Коларцу и водила течајеве почетног, средњег и вишег нивоа. Госпођа Мери Стенсфилд Поповић је и аутор првог уџбеника енглеског језика са фонетском транскрипцијом у нас, који је објављен у издању Коларчеве задужбине између два рата. Настава у Центру за стране језике на Коларцу одвија се и до данас, уз стално праћење трендова у учењу страних језика и уз примену актуелних наставних средстава који омогућавају брзо учење и примену стеченог знања, као и основу за полагање међународно признатих испита.

Више информација на 0112630480, 0112639502, 0648911356, 0648911344 или на мејл – skola@kolarac.rs